ROWATER NET S.A.

Partenerul tău de încredere!

ROWATER NET S.A. Buzău este o societate de productie cu capital privat 100% românesc care doreşte să se impună ca un furnizor important pe piaţa mondială a apei.
Produsele ofertate sunt destinate in special retelelor de alimentare cu apa si de canalizare: vane cu sertar, hidranti de incendiu din fonta, coliere de reparatie din otel inox si coliere de bransare, cuplaje si adaptoare cu flansa, compensatori de montaj, armaturi din fonta (vane fluture, vane cutit, vane cu sfera, filtre de impuritati, clapeti de retinere etc), robineti de concesie, rame si capace (carosabile, necarosabile si gratare de scurgere), cutii de protectie gaze naturale (G.N.), produse PSI (stingatoare, pichete PSI, cutii de interior, hidranti portativi, alte accesorii PSI).

Activitatea de productie este organizata pe fluxuri specializate, cu personal calificat si se desfasoara intr-un sistem integrat de management calitate – mediu in conformitate cu prevederile standardelor internationale ISO 9001-2015, respectiv ISO 14001-2015.

Produsele sunt proiectate si executate in conformitate cu standardele europene in vigoare si sunt certificate de organismele nationale si internationale notificate.
Produsele montate pe retelele de apa potabila ale localitatilor detin Aviz Sanitar emis de Ministerul Sanatatii din Romania.

ROWATER NET S.A. Buzău este partenerul tău de încerdere prin calitatea produselor oferite, preţuri adaptate la cerinţele pieţei şi termene de livrare reduse.

Image module